GROBARI BESNI NA VUČELU I VAZURU?! ON BI TREBALO DA BUDE ZAMENA ZA SADIKA! Škrbiću, nisi ti kriv, ali ovo je BEZOBRAZLUK!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GROBARI BESNI NA VUČELU I VAZURU?! ON BI TREBALO DA BUDE ZAMENA ZA SADIKA! Škrbiću, nisi ti kriv, ali ovo je BEZOBRAZLUK!

Miljan Škrbić, 24-godišnji napadać, stigao je na probu u Partizan gde će pokušati da se nametne treneru Miloševiću, saznaje "Telegraf". Korpulentni špic visok 192 centimetra imaće sedam dana da se dokaže struci crno-belih i izbori trajni ugovor sa klubom iz Humske.

Škrbić je karijeru započeo u redovima Crvenke, da bi potom prešao u mlađe kategorije, a onda i prvi tim OFK Beograda. Kasnije ga je put vodio preko slovenačkog FK Krško do Girsunspora. Zapažen učinak je ostvario u Prvoj ligi Slovenije, gde je za Krško u 43 utakmice postigao 17 golova.

On je kratko vreme proveo u redovima bosansko-hercegovačkog premijerligaša Sarajeva.

Škrbić bi u Humsku stigao bez obeštećenja, s obzirom da je slobodan igrač. Savo MIlošević od napadača trenutno ima na raspolaganju samo Umara Sadika, koga su nediji u više navrata selili u Napoli ili na Bliski Istok.

SD

Komentari