MARADONIN DUH SE POJAVIO NA GOL LINIJI I SAPSAO BOKU U SUPERKLASIKU! Čudo u Argentini, svet ne veruje šta je video!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MARADONIN DUH SE POJAVIO NA GOL LINIJI I SAPSAO BOKU U SUPERKLASIKU! Čudo u Argentini, svet ne veruje šta je video!

Ima derbija koji su kvalitetniji, skuplji, popularniji. Ali nemaju sve ono što ima Superklasiko između Boke i Rivera da bi se smatrali najvećim na svetu.

A duel Boke Juniors i River Plejta to jeste baš zato što je neobičan, nelogičan i van šablona. Poseban.

Sinoć je odigran Superklasiko u kojem je bilo svega da se vidi. Lepih poteza, brutalnih startova, golmanskih parada... Možda i najzanimljiviji detalj meča se zbio u 90. minutu.

Bilo je 1:1, a Riverov ofanzivac Hiroti je centrirao sa desnog krila. Lopta je prvo zakačila jednog Bokinog štopera, pa se odbila od glave drugog, preletala iznenađenog golmana Andradu i krenula u gol.

Delovalo je da sigurno ulazi u mrežu, ali je dobila čudan felš, dva puta odskočila na gol liniji i ’rešila da izađe’. Riverov vezista Sukulini je uklizao na drugoj stativi da je napokon ugura u mrežu, ali je golman Andrada nekim čudom uspeo da odbrani.

U Argentini su odmah počele priče o paranormlanim pojavama i duhu Armanda Dijega Maradone koji se ukazao na gol-liniji i sprečio loptu da uđu u mrežu. To je čak rekao i jedan od komentatora u televizijskom prenosu?! Ali to je Argentina... Fudbal je tamo religija, Maradona božanstvo pa je nekako i očekivano da veruju u neke natprirodne pojave. Duhoviti ljudi su na to sve nakačili ’mim’ slike na kojima Maradona izbija loptu sa gol-linije.

Mozzartsport

Komentari