MIHA DIGAO HRVATSKU NA NOGE, ITALIJANI SNIMAJU FILM O NJEMU! Šta će Siniša otkriti o Vukovaru, deo priče su i Štimac i Arkan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA DIGAO HRVATSKU NA NOGE, ITALIJANI SNIMAJU FILM O NJEMU! Šta će Siniša otkriti o Vukovaru, deo priče su i Štimac i Arkan!

Kako pišu hrvatski mediji u njoj je pisao o borbi s leukemijom, spominjao prijateljstvo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i teško optužio Igora Štimca bivšeg reprezentativca te zemlje

Srpski trener Siniša Mihajlović jedan je od omiljenih likova Serije A.

Naime, on je pobedio tešku bolest, leukemiju, i nakon toga se opet vratio na fudbalski teren i predvodi Bolonju.

O tome, ali i o ostatku svoga života pisao je u svojoj autobiografiji "Utakmica života" i tako još više zaintrigirao italijansku javnost.

Kako pišu hrvatski mediji u njoj je pisao o borbi s leukemijom, spominjao prijateljstvo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i teško optužio Igora Štimca bivšeg reprezentativca te zemlje.

Pa su italijanski producenti prema njima, baš zbog toga došli na ideju da snime film o Mihajloviću i njegovom životu, a kako smo mi već pisali poznato je i ko će glumiti proslavljenog fudbalera. To će biti Pjerfranćesko Favino, poznati talijanski glumac.

Podsetili su se izjave bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

- Na finalu Kupa Jugoslavije 1991. godine. Zvezda je izgubila od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Pre utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj saigrač iz mlade reprezentacije, prišao mi je i rekao: "Molim Boga da ti naši ljudi pobiju porodicu u Borovu". To je mesto mojih roditelja - tvrdi Mihajlović koji je opisao i svoj odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom:

- Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim ga se odreći jer bih bio licemer – poručio je.

Nema sumnje da od kada je izašla vest od knjizi i filmu, da Hrvati u zebnji čekaju da vide kako će biti predstavljeni svetu.

Espresso.rs

Komentari