OBRADOVIĆ PRED ZVEZDU! OČEKUJE TEŽAK MEČ, PA NEKA BOLJI POBEDI! Ulog je Evroliga, ne samo tutula ABA!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • OBRADOVIĆ PRED ZVEZDU! OČEKUJE TEŽAK MEČ, PA NEKA BOLJI POBEDI! Ulog je Evroliga, ne samo tutula ABA!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da bi želeo da u majstorici finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde njegova ekipa ima moral i požrtvovanje kao u prethodne tri.

Košarkaši Partizana igraju u ponedeljak od 20 časova protiv Crvene zvezde peti meč finala plej-ofa ABA lige.

Domaćin će biti Crvena zvezda, a pobednik ovog duela osvojiće titulu u regionalnom klupskom takmičenju.

"Treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na sve ove četiri utakmice koje smo odigrali. Ono što bih ja voleo da ekipa ima isti moral, istu želju i požrtvovanje kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji. Analizirali smo mnogo ovih prethodnih sedam dana sve neke sitne detalje, naravno da se bavimo time kao što se time bave i u Crvenoj zvezdi. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu i neka pobedi bolji", istakao je Obradović za zvaničan sajt kluba.

Kapiten Partizana Rade Zagorac da se praktično cela sezona svodi na sutrašnji meč.

"Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala Jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudila različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Mislim da će u petoj utakmici...''ajde opet ono malo izlizano da u derbiju nema pravila i taktike i sličnih stvari, ali mislim da se sve svodi na petu utakmicu i verujem da je sezona, onakva kakva je bila zaslužila da se sve završi u toj jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema puno mesta za neke izmene između utakmica, ovo je možda dan više, poslužiće ekipama da se regenerišu i mi ćemo videti šta možemo da ipak pripremimo za tu petu utakmicu", poručio je Zagorac.

Partizan je izrazio nadu da će atmosfera u dvorani biti nalik onoj iz četvrte utakmice i da će "nakon finalne serije moći da se govori samo o košarci i pobedi tima koji više pokaže na terenu".

Mediji

Komentari