BOMBA JE DETONIRANA, PETRUŠEV U PARTIZANU! Crno-beli “razbijaju kasu” za obeštećenje i platu centra!

    foto: Printskrin/KSS
    Podeli
  • BOMBA JE DETONIRANA, PETRUŠEV U PARTIZANU! Crno-beli “razbijaju kasu” za obeštećenje i platu centra!

Izabrali su ga Siksersi, ali još mu nije vreme za NBA. To, međutim, nije nikakav problem za Filipa Petruševa. Doskorašnji centar Mege i reprezentativac Srbije ne mora da brine o nastavku karijere.

I iz redova Filadelfije su nedavno potvrdili da će još jednu sezonu Petrušev da provede u Evropi.

– Smatramo da je Petrušev neko ko ima veliku šansu da nam pomogne u budućnosti. Najverovatnije će da početi “preko okeana” i onda će kasnije da nam se pridruži – rekao je nedavno generalni menadžer Filadelfije Deril Mori.

Mogao bi ovaj sjajni centar, mimo očekivanja, još jednu sezonu da odigra u ABA ligi. Kako saznaje MaxBet sport, Partizan želi da angažuje Filipa Petruševa! I to bi mogla da bude realna apcija.

Ne krije Petrušev navijaču opredeljenost. Na Instagram je ranije postavio fotografiju na kojoj se vidi da je kao dete nosio košarkaški dres Partizana.

Jasno je, s druge strane, da bi Partizan napravio sjajan potez dovođenjem MVP ABA lige u prošloj sezoni. S njim bi crno-beli dobili ogromno pojačanje. Radi se o modernom centru, koji je jako pokretljiv i ima odličan šut iza linije za tri poena.

Kakvi su sledeći potezi Partizana? Kako saznaje naš portal, Partizan bi za ovaj transfer bio spreman da izdvoji 1.100.000 evra. Za obeštećenje Baskoniji platilo bi se 700.000, a za godišnju platu Petruševu bilo bi izdvojeno 400.000 evra.

Partizan i Petrušev? Vrlo, vrlo moguće…

Komentari