LJUDI, ŠTA JE OVO?! ZVEZDINA ODBRANA BRUTALNA, OVAKO NEŠTO EVROLIGA NE PAMTI! Mirno spavaj nano, sve je zaključano...

    foto: KK CZ
    Podeli
  • LJUDI, ŠTA JE OVO?! ZVEZDINA ODBRANA BRUTALNA, OVAKO NEŠTO EVROLIGA NE PAMTI! Mirno spavaj nano, sve je zaključano...

Košarkaši Crvene zvezde, u četvrtak su, savladali Makabi, u okviru drugog kola Evrolige. Odličnom odbranom, crveno beli su, spustili „ponos Izraela“, na 63 data koša.

Ovaj trijumf, komentarisao je, bivši košarkaš ovog tima, Dragan Kapičić:

–Izuzetno je lepo videti kako domaći igrači ginu za Zvezdin dres! Onakva demonstracija sile se retko viđa protiv kluba kakav je Makabi. Da je neko samo video rezultat u toku utakmice, mislio bi da je Zvezda ta koja ima reputaciju u Evroligi kao Makabi što je ima, a ne obrnuto. Srećan sam što su baš srpski igrači ti koji su učestvovali u ovako velikoj pobedi. A pobeda je još veća jer neki iskusniji igrači nisu igrali, kao na primer Branko Lazić, ali i Holins, Cirbes i Vajt. Ja sam uvek za domaće igrače, njih treba što više stavljati u prvi plan. Zvezda ne mora da brine za budućnost. – rekao je on, u izjavi za Kurir.

Naredne nedelje, na programu je duplo kolo Evrolige. Zvezda prvo, u sredu dočekuje Žalgiris, zatim u petak, gostuje u Moskvi, ekipi CSKA.

Kako je zvezda igrala i koliko je ponos Izraela biuo nemoćan možda najbolje ilustruje ovaj video.

Kažu da je napad najbolja odbrana, ali to u četvrtak nije bio slučaj. Dobra je Zvezda bila u napadu, ali mnogo bolja u odbrani.

Malo ko može da se pohvali da je Makabi spustio na 63 poena u njegovoj kući, na poluvremenu svega 27.

Komentari