DELIJE, PA NIJE ON DŽORDAN! ZVEZDAŠI ODAHNULI, HOLAND STIŽE, koliko je frke oko njega, JESTE RAZBIO PARTIZAN, ALI...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DELIJE, PA NIJE ON DŽORDAN! ZVEZDAŠI ODAHNULI, HOLAND STIŽE, koliko je frke oko njega, JESTE RAZBIO PARTIZAN, ALI...

Mnogo se pompe podiglo kada su na internetu izašli snimci na kojima Džon Holand u Portoriku igra košarku na visokom nivou.

Ipak, navijači Crvene zvezde više neće morati da brinu oko toga, pošto je njegova ekipa eliminisana u četvrtfinalu plej-ofa.

Košarkaš koji nastupa na pozicijama beka i krila dao je sve od sebe da svoj Fataho dovede što dalje, ali je u sedmom meču Ponca ipak bila bolja.

Novi bek crveno-belih Džon Holand objasnio je kako igra za portorikanski klub Fahardno i ako je potpisao ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Holand je objasnio da mu ovakav scenario uopšte nije bio u planu.

- Zapravo ovo je baš luda priča. Znaju svi koliko sam strastven i koliko volim košarku. Došao sam u Portoriko na odmor. A onda me je vlasnik kluba ubedio da ostanem i igram za njih plej-of. Moj plan je bio da odem do Portorika samo na vikend kako bih malo predahnuo, a sada sam ovde i igram, borimo se za titulu. Nisam imao ni dovoljno opreme kada sam se dogovorio da ostanem. Bio je to početak plej-ofa i osetio sam da imamo šansu da uradimo nešto specijalno. Jednostavno nisam mogao da odolim. Ja sam u svojoj srži košarkaš, ne mogu da odolim nadmetanju. Na sve to, dogovorili smo se svega dan ili dva pre nego što sam potpisao sa Crvenom zvezdom. Nisam ni znao da li ću igrati u Evropi naredne sezone - rekao je Holand u razgovoru za "Mozzart Sport".

Sada kada je plej-of za njega i njegov tim završen, Holand ponovo mislima može da se vrati na obaveze u Crvenoj zvezdi pred predstojeću sezonu

SD

Komentari