FRKA ZBOG SRBIJE, AMERI SPREMAJU BRUTALAN TIM ZA OLIMPIJADU! Znaju da su Orlovi desetkovani, pa bi da iskoriste šansu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FRKA ZBOG SRBIJE, AMERI SPREMAJU BRUTALAN TIM ZA OLIMPIJADU! Znaju da su Orlovi desetkovani, pa bi da iskoriste šansu!

Američki košarkaši Kris Midlton, Kris Pol i Kevin Lav, igraće za selekciju SAD na Olimpijskim igrama u Tokiju, saopštili su I-Es-Pi-En i Atletik.

Reprezentacija SAD će u Tokiju imati super talentovanu ekipu, koja će sa razlogom važiti za prvog favorita za zlatnu medalju.

Timu, koji će brojati 12 igrača, pridružili su se Kris Pol, Kris Midlton i Kevin Lav.

Lav se nije mnogo naigrao košarke u Klivlendu ove i prethodnih sezona, pa će mu igranje na internacionalnom nivou dobro doći da povrati formu.

Sa druge strane, Midlton i Pol igraju finale konferencija na Istoku i Zapadu i veoma su bitni šrafovi u igri Milvokija, odnosno Finiksa.

Za sada su interesovanje i učešće na Olimpijskim igrama izrazili i potvrdili: Kevin Durent, Džejms Harden, Bem Adebajo, Drejmond Grin, Demijan Lilard, Džejson Tejtum, Devin Buker, Bredli Bil, Kevin Lav, Kris Midlton, Kris Pol.

Ukoliko svi budu u mogućnosti da igraju za SAD, to znači da je preostalo još jedno mesto.

Biće zanimljivo videti za koga će se opredeliti Greg Popovič.

SAD su na Svetskom prvenstvu doživele veliki neuspeh, zauzevši tek sedmo mesto, ali zato na OI brane zlatnu medalju, osvojenu u Riju 2016. godine.

RTS

Komentari