GDE IH SAMO NALAZI, RAŽNATOVIĆ DOVEO KOLEDŽ ZVEZDU U MEGU! Srbin je po statistici brutalan, možda su Orlovi dobili novog člana!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GDE IH SAMO NALAZI, RAŽNATOVIĆ DOVEO KOLEDŽ ZVEZDU U MEGU! Srbin je po statistici brutalan, možda su Orlovi dobili novog člana!

Velika nada srpske košarke stiže u Megu. Jovan Šljivančanin je došao u Beograd sa Kerol koledža, za koji je uspešno igrao četiri godine.

Takmičio se u američkoj NAIA asocijaciji i pobrao najveća priznanja, među kojima je i izbor u najbolji tim NAIA u sezoni 2021/22. Pored toga je proglašen i za MVP Frontier konferencije.Rođen je 19. februara 1999. godine, visok je 196 centimetara i igra na poziciji dva.U redove Kerol koledža stigao je 2018. godine, a tokom poslednje sezone je beležio 19,5 poena, 10,9 skokova i 3,2 asistencije po utakmici.

Po potpisivanju ugovora sa klubom, Šljivančanin je rekao da je Mega već duži niz godina jedan od najboljih timova za razvoj mladih košarkaša, zbog čega se odlučio da dođe u Beograd u tim gde je "alfa i omega" najbolji evrospki menadžer Miško Ražnatović.

- Veoma mi je drago što mi je ukazana prilika da potpišem za ekipu kao što je Mega. Klub je već dugi niz godina jedan od najboljih puteva za razvoj mladih igrača, koji pored sjajnih uslova za trening i napredovanje, igra kvalitetnu ligu i utakmice. Takođe mi je drago da sam se, posle šest godina u Americi, vratio u Srbiju i u svoj grad gde sam odrastao i igrao košarku u svojim mlađim danima. Jako sam uzbuđen za neko novo poglavlje u mom životu i jedva čekam da pocnem. Želim takođe da se zahvalim na poverenju svima koji su pomogli da se ovaj sledeći korak ostvari - rekao je Šljivančanin.

Komentari