NIJE SAMO PETRUŠEV, NBA PLEJ STIŽE U ZVEZDU! Novi tim crveno-belih obećava, Žoc i Partizan sad imaju brutalnog protivnika!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NIJE SAMO PETRUŠEV, NBA PLEJ STIŽE U ZVEZDU! Novi tim crveno-belih obećava, Žoc i Partizan sad imaju brutalnog protivnika!

Šabaz Nejpir je američki plejmejker sa ogromnim NCAA (dvostruki šampion sa Konektikatom) i NBA iskustvom i stiže u Crvenu zvezdu.

Ogromno pojačanje za beogradski klub je nekada delilo parket sa Kembom Vokerom na Uconnu, a sa njim je igrao i ovdašnjoj publici poznati Rajan Boutrajt, Nils Gifaj...

U NBA ligi je svojevremeno nosio dres Majami Hita, Orlando Medžika, Portland Trejlblejzersa, Bruklin Netsa, Minesota Timbervuvlsa i Vašington Vizardsa, a u Evropi je imao ugovor sa Zenitom.

Zbog katastrofalne povrede koja mu je završila sezonu Nejpir nije odigrao ni sekund u Sankt Peterburgu, a potom je zbog rata u Ukrajini i okončao ugovor sa ruskim timom.

Velika košarkaška zvezda će se uskoro staviti na raspolaganje treneru Vladimiru Jovanoviću, prenosi Sportal.

Petrušev, koji je nedavno posle samo jedne sezone napustio Anadolu Efes, u redove crveno-belih stiže posle završene Letnje lige u kojoj je igrao za Filadelfiju, javlja Sportklub.

Siksersi su mladog centra izabrali kao 50. pika na prošlogodišnjem draftu i polažu prava na njega, ali nisu se odlučili da to iskoriste za sada.

Petrušev je u NCAA nastupao za Gonzagu, a profesionalnu karijeru je počeo u Megi odakle potom odlazi u Efes gde se baš i nije naigrao i sada traži način da karijeru vrati na željenu trasu.

B92.net


Komentari