SADA I DEFINITIVNO - BORIŠA U MEGI! RAŽNATOVIĆ GA UPOREDIO SA BOBIJEM, hoće NBA trio pod košem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SADA I DEFINITIVNO - BORIŠA U MEGI! RAŽNATOVIĆ GA UPOREDIO SA BOBIJEM, hoće NBA trio pod košem!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde posle sedam godina ima novi klub! Boriša Simanić ostaje u srpskoj prestonici i nosiće boje Mege, to je potvrdio i legendarni Miško Ražnatović, koji je bivšeg igrača crveno-belog tabora uporedio sa NBA zvezdom Bobanom Marjanovićem.

"Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine, bio u gotovo beznadežnoj situaciji, iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi! Boriša Simanić, je u ovom trenutku godinu mlađi no što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Boriša, odlučio da na neki nacič prati put Bobana, i rešio je da karijeru nastavi u Megi, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere" napisao je Ražnatović na Instagramu.

Veoma je dobro poznato da Mega ume da napravi košarkašku zvezdu.Draftovan je Marko Simonović, mladi Filip Petrušev siguran je za sledeći draft, a sada može da se očekuje i da Simanić procveta.

U Zvezdi su ga smatrali za veliki talenat, ali nije zablistao kako je očekivano pa je zato napustio crveno-bele ranije tokom marta. U tom klubu proveo je čak sedam godina. Predsednik kluba Nebojša Čović govorio je o njemu kao o igraču na kome je izvršen pritisak, pa da iz tog razloga nije uspeo da "procveta".

U Megu je pre Simanića nedavno stigao i nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević.

Komentari