POVREĐEN NIKOLA JOKIĆ, UZBUNA U DENVERU! Svi se nadaju da nije ništa strašno, ali posle Mareja, Bartona, Morisa...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POVREĐEN NIKOLA JOKIĆ, UZBUNA U DENVERU! Svi se nadaju da nije ništa strašno, ali posle Mareja, Bartona, Morisa...

Uprkos povredama nekoliko jako bitnih igrača u timu Denver, Džamala Mareja, Vila Bartona i Montea Morisa, Nagetsi ipak beleže rast na tabeli tokom aktuelnog prvenstva. Ipka, ako se sudeći prema posednjem izveštaju o stanju košarkaša, navijači Denvera imaju dosta rzaloga za brigu. Pod znakom pitanja, verovatno zbog umora ali možda i lakše povrede, našao se srpski centar i zvezda kluba iz Kolorada, Nikola Jokić.

Nikola Jokić je bez premca jedan od predvodnika Denvera, on je ove sezone upisao čak 54. dabl-dabl učinka. Takođe je na poslednjoj igranoj utakmici, kada su poraženi od Lejkersa, upisao neverovatnih 36. poena.

Takođe, Jokić je jedan od kandidata za prestižnu MVP nagradu.

- Denver je sada na učinku 9-1, uz Top5 po koš-razlici otkako je Džamal Marej povređen. To uključuje i učinak 7-1 otkako se Mareju 'priključio' njegov naslednik u startnoj postavi, Monte Moris, a 5-0 otkako se njima pridružio član startne postave Vil Barton. U toj seriji, Jokić ima proseke od 27 poena, 11 skokova i sedam asistencija, uz nestvarnu preciznost šuta. Prilično jako MVP upinjanje - poručio je Divajn.

Ali ono što može biti problem je i priloženi izveštaj koji su Nagetsi postavili na zvaničan tviter nalog u kome se može videti da je Jokić pod znakom pitanja za sledeći meč. Razlog je kako se precizno navodi, bol u prstu desne noge.

Nagetsi sledeći meč igraju sutra protiv ekipe Njujork Niksa.

Komentari