PRE JOKIĆA SAMO JE KOBI BRAJANT TO URADIO! Nikola piše istoriju NBA, on je MVP sviđalo se to nekome ili ne!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PRE JOKIĆA SAMO JE KOBI BRAJANT TO URADIO! Nikola piše istoriju NBA, on je MVP sviđalo se to nekome ili ne!

Trener Majk Meloun želi da što je više moguće sačuva najboljeg igrača za plej-of, ali srpski košarkaš i Denver imaju razloga da on ipak igra, a nije u pitanju samo borba za treće mesto Zapada sa Klipersima

Nikola Jokić je igrao "samo" 26 minuta u pobedi Denvera u Detroitu, a očekuje se da smanjenu minutažu ima i u poslednjoj utakmici Nagetsa u regularnm delu NBA sezone, u Portlandu, ali da ipak ne propusti ceo meč.

Trener Majk Meloun želi da što je više moguće sačuva najboljeg igrača za plej-of, ali srpski košarkaš i Denver imaju razloga da on ipak igra, a nije u pitanju samo borba za treće mesto Zapada sa Klipersima.

Naime, ako zaigra i protiv Trejl Blejzersa, Nikola će postati prvi igrač još od Kobija Brajanta 2008. koji je kao MVP odigrao sve utakmice ligaškog dela.

Jokiću bi meč u Portlandu bio 72. ove sezone, koja je skraćena unapred zbog pandemije koronavirusa.

Pokojni Brajant je 2007/2008. odigrao svih 82 utakmice za LA Lejkerse, koliko traje uobičajena NBA sezona.

"Crna mamba" je februara 2008. pokidao ligament ruke, ali je ipak nastavio da igra do kraja sezone, uključujući i plej-of koji bi propustio da je otišao na operaciju.

Zatim je Kobi odložio operaciju dodatno da bi učestvovao i na Olimpijskim igrama. Na kraju, nije ni operisan već je prilagodio šut zadobijenoj povredi!

Espreso

Komentari