RAĐA BEZ CENZURE GOVORIO O JOKIĆU, OTKRIO I KAKO JE SRBIN POSTAO NAJBRUTALNIJI IGRAČ U NBA! Legenda ex-yu košarke nema dilemu!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • RAĐA BEZ CENZURE GOVORIO O JOKIĆU, OTKRIO I KAKO JE SRBIN POSTAO NAJBRUTALNIJI IGRAČ U NBA! Legenda ex-yu košarke nema dilemu!

Legendarni hrvatski i jugoslovenski reprezentativac Dino Rađa u razgovoru za francuske pričao je i o Evropljanima koji danas igraju u NBA.

Dobro je poznato da se Rađa afirmisao i nastupajući za Boston Seltikse, a na pitanje kako ocenjuje učinak Janisa Adetokumba, Luke Dončića, Nikole Vučevića i prve zvezde Denvera Nikole Jokića, Dino je istakao sledeće:

- Lako je odgovoriti na ovo pitanje - radili su mnogo da budu tu gde su. Nema prečice do uspeha, mora mnogo da bi se došlo do vrha. Kada imaš neki problem - ideš u dvoranu. Kada nisi dovoljno snažan - ideš u teretanu, a kada nisi dovoljno brz - na traku. Tako su i oni razmišljali - rekao je proslavljeni hrvatski as.

O meteorskom usponu Džokera u Nagetsima, Rađa nije štedeo reči:

- On je tako talentovan momak, ima košarku u malom prstu. Gleda uvek napred, uvek u budućnost i zna tačno šta će da uradi nekoliko poteza unapred. Čita košarku jako dobro, jedan je od najvećih košarkaških umova koje sam video u skorije vreme... Fantastično je gledati ga - nahvalio je Rađa srpskog asa Nikolu Jokića.

SD

Komentari