KOVAČEVIH 17 ZA LIGU NACIJA! NA SPISKU SELEKTORA EVROPSKIH PRVAKA I NEKI KOJE NIKO NIJE OČEKIVAO! Srbija juri polufinale, a onda je sve...

    foto: OSS
    Podeli
  • KOVAČEVIH 17 ZA LIGU NACIJA! NA SPISKU SELEKTORA EVROPSKIH PRVAKA I NEKI KOJE NIKO NIJE OČEKIVAO! Srbija juri polufinale, a onda je sve...

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je danas spisak od 17 igrača, koji će nastupati na takmičenju Lige nacija.

Sastav reprezentacije Srbije:

Tehničari: Nikola Jovović (Tuluz, Francuska), Vuk Todorović (Vojvodina) i Aleksa Batak (Ravena, Italija)

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Perudja, Italija), Dražen Luburić (Lokomotiva Novosibirsk, Rusija) i Božidar Vučićević (ACH Volej Ljubljana, Slovenija)

Libera: Nikola Peković (Zalau, Rumunija) i Milorad Kapur (Gizen, Nemačka)

Blokeri: Marko Podraščanin (Trentino, Italija), Srećko Lisinac (Trentino, Italija), Petar Krsmanović (Kuzbas Kemerovo, Rusija) i Stevan Simić (Vojvodina)

Primači: Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk, Rusija), Uroš Kovačević (Šangaj, Kina), Miran Kujundžić (Pariz Volej, Francuska), Pavle Perić (Vojvodina) i Davide Kovač (Spartak Subotica)

Liga nacija 2021. u konkurenciji odbojkaša odigraće se u “zaštitnom balonu” u Riminiju, u Italiji od 28. maja do 27. juna.

Svaka reprezentacija će odigrati po 15 utakmica, a plasman u polufinale izboriće četiri najuspešnije selekcije. Polufinala i mečevi za plasman na programu su 26. i 27. juna.

Komentari