ODBOJKAŠICE NA ITALIJU, KOŠARKAŠICE PROTIV KINE ZA POLUFINALE OI! Sada sledi ono pravo, srce na teren pa šta bude - IDEEMOOO SRBIJA!

    foto: OSS/Printskrin
    Podeli
  • ODBOJKAŠICE NA ITALIJU, KOŠARKAŠICE PROTIV KINE ZA POLUFINALE OI! Sada sledi ono pravo, srce na teren pa šta bude - IDEEMOOO SRBIJA!

Kakav derbi u borbi za polufinale olimpijskih igara! U završnici borbi za medalje neće biti mesta za jednog od finalista poslednjeg Svetskog prvenstva, šampionke Srbiju ili viceprvakinje Italiju.

Takođe, u direktnom okršaju videćemo dve najbolje odbojkašice sveta, našu Tijanu Bošković i Italijanku Paolu Egonu.

Meč je na programu 4. avgusta, a pobednice će se u poolufinalu sastati sa boljima iz duela SAD i Dominikanske Republike. Drugi deo kostura čine Brazil - Rusija i Koreja - Turska.

Košarkašice Srbije plasirale su se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju. Naše gracije će u toj fazi takmičenja odmeriti snage sa Kinom.

Nije išlo sve glatko u grupi za izabranice Marine Maljković, ali najbitnije je da se prošlo dalji i sada je na jednu utakmicu sve moguće. Jelena Bruks i drugarice su nas navikle da nikada ne odustaju.

Ovo nije toliko loše, s obzirom na to da se izbegla selekcija Sjedinjenih Američkih Država koja ima 52. vezane pobede.

Ipak, prema kostutu - ukoliko izabranice Marine Maljković savladaju Kinu u polufinalu će odmeriti snage sa boljim iz duela SAD - Australija.

Teleks.info/Mediji

Komentari