HRVATI SPREMAJU SRBINA, TRESE SE KAVEZ! Rakić se oštri za Santosa, hrvatski MMA šampion Kujundžić jasan, biće to borba od jednog udarca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HRVATI SPREMAJU SRBINA, TRESE SE KAVEZ! Rakić se oštri za Santosa, hrvatski MMA šampion Kujundžić jasan, biće to borba od jednog udarca!

Aleksandar Rakić, srpski MMA borac, nedavno je odlučio da se bori pod zastavom Srbije, iako je rođen u Austriji, a pred njim su veliki ciljevi - sam vrh organizacije UFC i veoma atraktivne lakoteške kategorije.

Na putu do prilike da se bori za pojas njegov prvi sledeći protivnik je Brazilac Tijago Santos, a za taj meč Rakić se pripremao u Hrvatskoj.

O tome je u emisiji „Podkast inkubator" govorio Mladen Kujundžić, hrvatski kikbokser i MMA borac.

„Šta reći o Rakiću, njegov svaki trening je na nivou, mnogo ulaže u pripremni kamp, očekujem blistavu karijeru od njega. Mislim da će sa lakoćom pobediti Santosa, možda i jednim udarcem", rekao je Kujundžić.

On je istakao da je Rakićeva najveća prednost to što se savršeno kreće i veoma je čvrst u duelima, što je mogao da vidi i tokom sparinga u Zagrebu.

„Strašno je bilo gledati, na primer Rakića i Ivana Erslana ili Rakića i Anta Deliju, sva sreća za mene pa sam bio pre njih na sparingu. Bukvalno se tresao kavez, stvarno, sila!", istakao je Kujundžić.

Borba između Rakića i Santosa je zakazana za 6. mart 2021. godine.

Sputnjik


Komentari