MILICE, UZMI ZLATO I U PARIZU! CARICE BUDI TROSTRUKA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA, AKO NEKO TO MOŽE ONDA SI TO TI! Nisu verovali u mene, išli smo protiv svih!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILICE, UZMI ZLATO I U PARIZU! CARICE BUDI TROSTRUKA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA, AKO NEKO TO MOŽE ONDA SI TO TI! Nisu verovali u mene, išli smo protiv svih!

Milica Mandić, olimpijska šampionka i reprezentativka Srbije, konstatovala da je su ona i njen tim išli protiv svih šansi na Olimpijskim igrama i da je presrećna zbog činjenice da je osvojila još jedno olimpijsko zlato.

Ona je se u izjavi za RTS najpre suočila sa tvrdnjom da je postala najbolja sportistkinja u istoriji Srbije pošto jedina ima dve zlatne olimpijske medalje.

„Kako to lepo zvuči!“, navela je Mandićeva uz širok osmeh uz koji su se promaljale suze radosnice.

„Nisu samo to moje zasluge, ja sam sada jako emotivna, srećna i ponosna jer imam takav tim uz sebe, porodicu, bez njih ne bih bila ovde, emotivna sam zato što imam takve ljude iza sebe koji su me gurali da stignem do svog maksimuma, da svoje poslednje Olimpijske igre završim kako dolikuje“.

Pre devet godina je šokirala svet zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Londonu, ali je sada šok još veći.

„Meni se čini da je sada to tako. Prognoze stranih medija za mene pred Olimpijske igre su bile slabe, nisu verovali da mogu da pobedim, naročito posle Rija. Išli smo protiv svih šansi, sa verom u sebe, znala sam koliko sam sebe dala, da imam takvog trenera iza sebe, da smo maksimalno spremni, išli smo protiv svih šansi i našli se na podijumu!“

Finale joj je bilo dobro poznato, ali...

„I poznato i strano. Svesna sam bila da moja protivnica nije bila u finalu, htela sam to da iskoristim kao nešto što je pozitivno za mene. Uspela sam u tome“, navela je Mandićeva.

Iako je najavila da će završiti karijeru posle Olimpijskih igara u Tokiju, vredi napomenuti da su sledeće već za tri godine.

„To i moj trener kaže... Treba mi odmor, da se slegnu utisci, da vidimo gde smo pošli i dokle smo stigli, to je najvrednije od svega, imam takve ljude i takvu podršku da ako budem nastavila znaću da imam jaka leđa“, istakla je Mandićeva.

Sputnjik

Komentari