HRVATSKA NA NOGAMA! SRBIJA? PUNI RESPEKT, MOGO SU JAKI! Kockasti ipak spremaju osvetu, ostali su nam dužni...

    foto: RSS
    Podeli
  • HRVATSKA NA NOGAMA! SRBIJA? PUNI RESPEKT, MOGO SU JAKI! Kockasti ipak spremaju osvetu, ostali su nam dužni...

Srbiju žreb nije mazio, dobili smo najgore moguće protivnike u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

Iz prvog šešira je pala Hrvatska, a iz trećeg velesila evropskog rukometa Francuska. Iz tabora Srbije su najavili veliku borbu, za MONDO se oglasio i direktor reprezentacije, ali ni Hrvati nisu baš zadovoljni žrebom.

Njihov novi selektor Hrvoje Horvat je nakon žreba istakao da njegovom timu neće nedostajati motiva.

"Bolji motiv biti ne može. Valjda je tako nakon svega što se dogodilo nedavno moralo biti. Veselim se izazovu. Grupa je jaka, ali jake su sve na Euru, tako da ćemo videti", rekao je on.

Prvo je prokomentarisao Francusku, sa kojom Hrvatska ima neizravnte račune. Naime posle poraza Francuza od Portugala Hrvati su ostali bez plasmana na Olimpijske igre!

"Francuska? Ostali su nam dužni, videćemo hoće li Ričardson dodavati loptu iza leđa", rekao je Horvat, a onda se osvrnuo na Srbiju.

"Srbija je bolja nego na prethodnim turnirima i kvalifikacijama, puni respekt, kao i za Ukrajinu koja ima Motor u Ligi šampiona, koja igra dobar rukomet", dodao je Horvat koji se na kraju osvrnuo na raspored.

"Počinjemo s Francuskom, pa sledi Srbija i na kraju Ukrajina. Spremićemo se, odabrati dotad i iskreno veselim se takvom izazovu. Nećemo previše o drugom krugu dok ne prođemo prvi, ali izvesno je da će se s Danskom, domaćinom Mađarskom biti izuzetno jak", zaključio je selektor Hrvatske Hrvoje Horvat.

Mondo

Komentari