DA LI JE OVO NADALOV KRAJ, SVET NA NOGAMA?! Povreda je ozbiljna, Rafa nije igrao na Vimbldonu, sada neće ni na US open... KOREČA ZALEDIO TENIS!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE OVO NADALOV KRAJ, SVET NA NOGAMA?! Povreda je ozbiljna, Rafa nije igrao na Vimbldonu, sada neće ni na US open... KOREČA ZALEDIO TENIS!

Španski teniser Rafael Nadal objavio je da je zbog povrede završio sezonu. Povodom toga se oglasio legendarni teniser, trener i komentator Aleks Koreča, preneo je portal "Cadenaser".

Informacija koju je objavio osvajač 20 grend slem titula uzdrmala je teniski svet i sigurno da su se mnogi zabrinuli sa budućnost "bika sa Majorke".

- Kada je saopštio da neće igrati u Torontu i Sinsinatiju, pitali smo se hoće li biti spreman za Ju-Es Open. Nažalost, nije. To je šokantna vest, jer smo želeli da igra u Njujorku - rekao je Koreča.

Bivšeg dvostrukog finalistu Rolan Garosa brine i to što Rafa nije igrao Vimbldon, pa zbog toga strahuje za njegovu karijeru.

- Ali ako nije potpuno spreman i zdrav, normalno je da mu treba vremena da se oporavi. Ipak, ono što me zabrinjava je činjenica da se prethodno povukao sa Vimbldona i Ju-Es Opena. To znači da je povreda ozbiljnija nego što smo mislili. Pomalo sam zabrinut za njegovu budućnost - istakao je Koreča.

SD

Komentari