NOVAČE, OVO TI ATP NEĆE OPROSTITI, NAPAD ĆE BITI BRUTALAN! Đoković raskrinkao licemeni ATP, RAFA I RODŽER SU S DRUGE STRANE ROVA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAČE, OVO TI ATP NEĆE OPROSTITI, NAPAD ĆE BITI BRUTALAN! Đoković raskrinkao licemeni ATP, RAFA I RODŽER SU S DRUGE STRANE ROVA!

Novak Đoković je nakon meča koji je odigrao protiv Kamerona Norisa govorio o temi koja zauzima mnogo pažnje u javnosti, a to je PTPA.

Odmah nakon pobede nad Kameronom Norisom govorio je Đoković za "Sport klub", a otvorio je dušu i govorio o temi koja zanima mnoge. To je PTPA i ATP.

- Mi smo komformističko društvo, uvek nam prija više da se priključimo stadu, nego da iz njega izađemo. Umesto da kažemo "ovo nije u redu, nije pravedno, boriću se za ovog drugog, koji ima manje sreće od mene", biraju lakši put. Znam da sam mnogima trn u oku, pokušavam da raskrinkam monopol koji je u našem sportu dugi niz godina.

Đoković je istakao da mnogi teniseri od ovog sporta ne žive, već preživljavaju, što sa drugim sportovima nije slučaj.

- Ja znam ko sam i šta sam, znam šta je pravedno. Jedva 150 igrača živi od tenisa u muškoj i ženskoj kategoriji. Dajte mi bilo koji drugi sport u kome je takav slučaj. Upravo se za te momke i devojke zalažemo. Oni se trude, ali ih ne slušaju. Elita će da se uzdiže dok se oni bore, zato je tu mali od Srbije da se umeša i pokaže im kako treba, zagrmeo je nakon meča u Torinu Đoković.

Novosti

Komentari