NOVAČE, ŠTA TO URADI?! RAFA JE NA PRAGU NERVNOG SLOMA! Nadalov trener zaledio svet, ne može da se oparoavi od Rolan Garosa!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAČE, ŠTA TO URADI?! RAFA JE NA PRAGU NERVNOG SLOMA! Nadalov trener zaledio svet, ne može da se oparoavi od Rolan Garosa!

Trener kralja šljake Karlos Moja iskreno je za medije govorio o psihičkom stanju Rafaela Nadala, a vesti su daleko od dobrih!

Moja je pored toga što je hvalio igru Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, govorio i o tome šta bi mogli da budu uzroci Rafinog poraza od srpskog asa.

"Sezona na šljaci je bila teška, sa mnogo fizičkog i mentalnog napora. Rafa je isceđen. Pre dve godine bio je na ivici psihološkog kolapsa, jedva se izvukao iz toga. E, sada je ponovo blizu te tačke", uplašio je Moja.

Tačno je da Rafa tokom sezone ne igra svoj najbolji tenis na omiljenoj podlozi, ali daleko od toga da je izgledao loše. Ipak, reči njegovog trenera mogu biti alarm, jer je Nadal nedavno objavio da je odlučio da se povuče sa Vimbldona i Olimpijskih igara.

Iako će to znatno olakšati put Novaka Đokovića nikome nije drago da čuje da je tako veliki šampion blizu psihološkog kolapsa.

Mondo

Komentari