NOVAK ĆE BITI NAJVEĆI IKAD, LEGENDARNA BARBARA ŠET NEMA DILEMU! Ubeđena je da će Đoković oboriti sve rekorde pa i onaj po broju Slemova!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK ĆE BITI NAJVEĆI IKAD, LEGENDARNA BARBARA ŠET NEMA DILEMU! Ubeđena je da će Đoković oboriti sve rekorde pa i onaj po broju Slemova!

Tenisr koji bude osvojio najviše grend slemova u karijeri, biće najbolji ikad. Najveće šanse za takav podvig, među članovima "velike trojke", ima Novak Đoković. Tako glasi mišljenje čuvene Barbare Šet koja sada radi kao stručni konsultant i komentator teniskih mečeva.

- Mislim da je najbolji način da se utvrdi ko je bio najbolji od ove trojke, da se vidi ko će završiti karijeru sa najviše titula na grend slemovima. Svi su igrali istovremeno i mislim da je statistika ključna za određivanje ko je najbolji od svih - ističe Austrijanka koja je poznata po saradnji sa Matsom Vilanderom i emisiji koju tokom tri grend slema vodi na Evrosportu.

Smatra da je Federer svoj završio sa slemovima, kao i da će Novak, koji će narednu nedelju provesti u Beogradu, na turniru koji počinje danas, imati najbolje brojke kada se podvuče crta.

- I Đoković i Nadal su trenutno fizički odlični. Da moram da izaberem, rekla bih da će Nole konačno nadmašiti Rafu i Rodžera u ovoj trci. Imamo veliku trojku i zahvalnost za sve što su učinili. Sva trojica su bila neverovatna. Nikada više nećemo doživeti ovako nešto. Bez obzira na to da li osvoje 21, 22 ili 23 grend slem, nije bitno. NJihove karijere su bile izvanredne. Uvek će ih pamtiti kao veliku trojku, tri najbolja igrača ove ere. Oni su fenomenalni - zaključila je Šet.

Novosti

Komentari