NOVAK KORISTI MEDVEDEVA, RUS NE SME DA TRENIRA SA ĐOKOVIĆEM! Ne, nije ukapirao, Vilander opet prosipa bisere, a meta je... Pa, znate već!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • NOVAK KORISTI MEDVEDEVA, RUS NE SME DA TRENIRA SA ĐOKOVIĆEM! Ne, nije ukapirao, Vilander opet prosipa bisere, a meta je... Pa, znate već!

Mats Vilander je poput vetra, menja mišljenje kako mu dune.

U prošlosti nisu bile retke situacije kada napada Novaka Đokovića, dugo nije želeo da prizna da je Srbin najbolji na svetu.

Kada su ga rezultati na terenu prislili legendarni Šveđanin je promenio ploču, obično hvali Đokovića i od omraženog tenisera za vrlo kratko vreme mu je postao omiljen.

Ipak, da vuk menja dlaku, ali ne i ćud, pokazao je Vilander u poslednjoj izjavi gde je rekao da Đoković koristi Medvedeva, odnosno da mu se ne sviđa što pomenuta dvojica tenisera se druže i treniraju zajedno i da to nije dobro za Rusa.

"Mislim da je taj odnos, gledano na duže staze, dobar za Novaka. Tako uči o svom protivniku dok trenira sa njim, a mislim da će Danil dok trenira sa njim naučiti da je najbolji teniser svih vremena. Tako da, mislim da je to stvar koja trenutno pomaže samo Novaku...", poručio je Šveđanin, a prenosi "Mondo".

Vilander vidi Medvedeva kao velikog favorita da pomrsi račune Đokoviću u Torinu.

"Dosta će zavisiti od podloge u Torinu. Ako loptica ne bude odskakala mnogo, mislim da ima dobre šanse. Ako bude odskala više, imaće problema sa top spinom. To bi moglo da bude teško za njega... Opet, Danil je teniser koji može da trči non-stop i retko kada ga vidimo umornog", poručio je Vilander.

Podsećanja radi, danas kreće završni masters u Torinu. Đoković je u grupi sa Cicipasom, Rudom i Rubljovim, dok je Medvedev u prvoj fazi turnira sa Zverevim, Hurkačem i Beretinijem.

Novosti.rs

Komentari