(VIDEO) SEDMOSTRUKI RELI ŠAMPION IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, PA VOZILOM KRENUO NA POLICIJU! Prethodno je pobedio na trci u Hrvatskoj!

    foto: Pixacom
    Podeli
  • (VIDEO) SEDMOSTRUKI RELI ŠAMPION IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, PA VOZILOM KRENUO NA POLICIJU! Prethodno je pobedio na trci u Hrvatskoj!

Francuski automobilista Sebastijen Ožije, aktuelni i sedmostruki reli šampion, pobedio je u prvom izdanju Hrvatskog relija, ali je pre toga izazvao saobraćajnu nesreću i vozilom krenuo na policajca.

Ožije se na putu ka poslednjoj etapi Hrvatskog relija neoprezno prestrojio u desnu traku, bez davanja signalizacije, i u tom trenutku je na njega naleteo drugi automobil.

Hrvatski mediji navode da niko nije povređen, već da je samo nastala materijalna šteta, ali da je policija nakon istrage ustanovila da je Ožije krivac.

Francuz je uspeo da dođe do poslednje etape relija i da se popne na pobedničko postolje, pošto je imao svega 0,6 desetinki prednosti u odnosu na drugoplasiranog Velšanina Elfina Evansa.

Međutim, to nije bilo ono o čemu se pričalo posle Hrvatskog relija, pošto je u međuvremenu na društvenim mrežama osvanuo video-snimak onoga što se desilo nakon pomenute saobraćajne nesreće.

Policija je zaustavila Ožijea i njegovu 700.000 evra vrednu „Tojotu Jaris", da bi nedugo zatim usledila svađa.

Ožije je ušao u raspravu sa pripadnicima bezbednosti, a onda rešio da ignoriše ono što su mu rekli, te da krene svojim putem.

Na snimku se može videti i kako se policajac naslanja na njegov automobil pokušavajući da ga zaustavi, ali bezuspešno.

Ožije je dodao gas i projurio pored policajca, koji se u poslednjem trenutku izmakao i izbegao potencijalno teže telesne povrede.

Sputnjik


Komentari