FRKA U JUVENTUSU, MORATA HOŽE U BARSU, ALEGRI STOPIRAO TRANSFER! Stara dama u nevolji, nemaju lovu za Vlahovića, a...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FRKA U JUVENTUSU, MORATA HOŽE U BARSU, ALEGRI STOPIRAO TRANSFER! Stara dama u nevolji, nemaju lovu za Vlahovića, a...

Nije tajna, Alvaro Morata svim silama želi da igra u Barselon. Frustriran je i ljut na klub što ga ne pusti, iako ga javnost u Italiji osporava. Alegri je stavio rampu jer Juventus ne može da nađe zamenu, ne uspevaju da se dogovore oko Ikardijeve pozajmice, a sa druge strane nemaju novca za mete poput Skamake i Vlahovića.

Ćavi je telefonirao Morati, poručio mu da će Barsa čekati, ali je Španac sve nervozniji, iako je bio starter protiv Napolija u remiju od 1:1. Nije pokazao ništa, ali Alegri nema rešenje jer ni Moaz Kin nije opravdao očekivanja po dolasku u klub.

Juve teško postiže golove, čitava situacija je loša, sledi sutra novi derbi, sa Romom, jasno da je teško sa nezadovoljim igračima i odsustvom opcija.

Klub je inače odbio ponudu za MekKenija od Totenhema, nisu želeli Argentinca ni da menjaju za Ndombelea koji ima preveliku platu, spremni su da prodaju mladog Teksašanina, a ne da ga trampe.

Ništa se ne menja ni u slučajevima Remzija i Rabioa, obojicu hoće Njukasl, ali oni ne žele na sever Engleske. Stiče se utisak da je klub blokiran, nema rešenja ni za Artura, oni neće uspeti da osveže vezni red, ako se ne oslobode par igrača. Italijanski mediji pišu da je u veznom redu jedini siguran Lokateli.

Sportske

Komentari