ANDRIJA RAZBIJA KASU PAOKA! GRCI SPREMILI MILIONE DA ZADRŽE SRBINA! Hoće da bude lider novog tima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ANDRIJA RAZBIJA KASU PAOKA! GRCI SPREMILI MILIONE DA ZADRŽE SRBINA! Hoće da bude lider novog tima!

Zablistao je Andrija Živković (24) ove sezone u PAOK-u, konačno pokazao talenat za koji se godinama znalo, pa ne čudi što je grčki tim zbog njega promenio planove. Iako je najavljeno smanjenje troškova, razbiće se kasica kako bi Nišlija potpisao novi ugovor i ostao u klubu.

Jedan od zagovornika te opcije je i novi trener Razvan Lučesku, koji je procenio sve što ima u igračkom kadru koji je preuzeo i zaključio da krilni fudbaler iz Srbije treba da bude nosilac igre!

Zvuči fantastično, ovako ''na papiru'', nekoliko nedelja pred početak sezone. Informacije o novom i bogatijem ugovoru, kao i većoj slobodi u igri, večeras prenosi nekoliko grčkih medija.

Nakon teških godina u Benfiki, pa privikavanja na grčki fudbal, Andrija Živković je zaslužio priliku da pokaže sve što zna. Umeo je to da uradi baš protiv Portugalaca, ali i na domaćim mečevima PAOK-a.

Živković je prethodne jeseni potpisao dvogodišnji ugovor, pa će ovog leta ponovo za pregovarački sto. Kako bi ga što duže zadržali u klubu, Grci su spremni da bivšem fudbaleru Partizana značajno poprave finansijske uslove!

Vreme je da Andrija Živković u kontinuitetu igra na najvišem nivou...

Mondo

Komentari