BOLONJA NE DA MIHU, ČAK NI JUVENTUSU! Napraviće mu tim sa kojim Siniša može napasti Ligu šampiona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOLONJA NE DA MIHU, ČAK NI JUVENTUSU! Napraviće mu tim sa kojim Siniša može napasti Ligu šampiona!

Siniša Mihajlović je po svemu sudeći ponovo obezbedio opstanak ekipi Bolonje, a već su počele priče o narednoj sezoni. Ima onih u Italiji koji ga vide i dalje na istoj klupi, ali i onih koje ga sele u Torino i Rim.

Bolonja je posle 28 odigranih kola Serije A na bezbednom 11. mestu sa 34 boda, što je dovoljno daleko od zone ispadanja ali isto tako i od Evrope.

A upravo to je ono što, navodno, smeta srpskom stručnjaku, koji ugovor sa klubom ima potpisan do 2023. godine.

Mihajloviću je, kako navodi list Tuto Bolonja, dosta borbe za opstanak, te od uprave kluba i predsednika Saputa traži pojačavanje tima na leto i napad na mesta koja vode u neko od Uefa takmičenja.

Siniša veruje da za to nije potrebno puno, s obzirom da je stava da u sadašnjem sastavu ima prilično kvaliteta. Ali, potrebna je nadogradnja.

Kako se može čuti, klupski čelnici i direktori Valter Sabatini i Klaudio Fenuči su na istoj liniji, te će uraditi upravo ono na čemu Miha insistira.

"Naravno da će Mihajlović ostati i videćete da neće biti teško da ga ubedimo", rekao je Fenuči povodom spekulacija koje su se pojavile u delu javnosti, a koje najavljuju mogućnost odlaska Mihajlovića iz kluba.

Listovi i novinari naklonjeni uzdrmanom Juventusu Mihajlovića čak spominjeu kao jednog od kandidata da nasledi Andreu Pirla na klupu ”stare dame”, ali su tu favoriti ipak Đan Pjero Gasperini, Simone Inzagi i Lučano Spaleti.

Sa druge strane Korijere delo Sport piše da Mihajlovića u vidu ima i predsednik rimskog Lacija Klaudio Lotito, koji je u sve lošijim odnosima sa već pomenutim trenerom Simoneom Inzagijem.

Kako god bilo, jasno je da je na ”čizmi” Miha na ceni.

RTS

Komentari