ĆAVI PRAVI SVOJU BARSU, HOĆE NAZAD I ALKANTARU! Ipak, ovde se pita Jirgen Klop, da li će Nemac pristati da proda Španca?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĆAVI PRAVI SVOJU BARSU, HOĆE NAZAD I ALKANTARU! Ipak, ovde se pita Jirgen Klop, da li će Nemac pristati da proda Španca?!

Stigao je Ćavi Ernandez u Barselonu, vratio se u ulozi trenera, a sada je počeo da okuplja "staro društvo" na "Nou Kampu"!

U petak je za klub potpisao Dani Alves, vrativši se tamo gde je pravio najveće uspehe u karijeri, a sada je meta još jedan bivši igrač Barse!

Kako javljaju engleski mediji, pre svih "Skaj sports" i "Liverpul Eko", Ćavi je zainteresovan da u Barselonu vrati Tijaga Alkantaru! Vezista Liverpula je nova meta katalonskog kluba i želja je novog trenera.

Ćavi je od dolaska u klub već počeo da pravi rezove, želi da se reši šestorice igrača i tako pojača inače mali budžet za transfere, a posle Alvesa, nameračio se na još jednog bivšeg igrača Barselone.

Ipak, mediji javljaju da ovo neće biti tako jednostavno kao sa Danijem Alvesom. Alkantara (30) je vezan ugovorom za Liverpul i klub bi sigurno želeo da se dobro "opari" eventualnim transferom.

Pitanje je koliko to Barselona zaista može da učini, imajući u vidu njihovu lošu finansijsku situaciju, a navodi se da Ćavi želi da Alkantaru priključi igračima veznog reda koji već dobro razumeju pozicionu igru karakterističnu za "staru" Barselonu.

Ćavi želi da Tijaga vrati u klub posle osam godina od njegovog odlaska u Bajern Minhen. Tamo je vezista osvojio i Ligu šampiona i to nakon što je ponizio "svoju" Barsu 8:2 u čuvenom meču prošle godine.

Novi trener Barse želi da ga pridoda Serhiju Busketsu, Frenkiju de Jongu, Gaviju, Niku i drugim igračima koji bi trebalo da se dobro uklope u njegov sistem igre. Ipak, pitaju se Liverpul i Jirgen Klop...

Mondo

Komentari