ĆAVIJEVA METLA U BARSI, PRVI DAN PRECRTAO ŠEST FUDBALERA! Legenda krenula u žestoko renoviranje tima, šut-karta za velike zvezde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĆAVIJEVA METLA U BARSI, PRVI DAN PRECRTAO ŠEST FUDBALERA! Legenda krenula u žestoko renoviranje tima, šut-karta za velike zvezde!

Legendarni španski fudbaler Ćavi Ernandez preuzeo je Barselonu i planira da je vrati na pobednički kolosek. Danas je odradio prvi trening, saopštio pravila igračima, a izgleda da je već odlučio i na koga ne računa.

Televizijska stanica "Čiringito", koja je doduše znatno bliža Real Madridu, objavila je popis fudbalera kojima će Ćavi odmah saopštiti da mogu da napuste klub. Želi da "skreše" plate i osloni se na fudbalere iz "La Masije", kao i da obezbedi novac za pojačanja.

Tako je već obavio razgovoro sa Đoanom Laportom, prvim čovek kluba, a koji je pristao na njegov uslov da u što skorije vreme proda šestoricu nepoželjnih.

Nema tu velikih iznenađenja, ne računa na: Umtitija, Lenglea, Neta, Kutinja, Luka de Jonga i Brajtvajta.

Holandski napadač Luk de Jong je jedini stigao ovog leta, i to na samom kraju prelaznog roka na insistiranje sada već bivšeg trenera Ronalda Kumana, dok su svi ostali mnogo duže brige Barselone. Brajtvajt je stigao tek da "zakrpi" problem sa špicevima, Neto je skupo plaćeni rezervni golman, a preostala trojica prave najveću glavobolju.

Umtiti ne želi da raskine ugovor sa Barselonom, Kutinju sasvim odgovara da ga dobro plaćaju i da ne igra, dok je Lengle značajno pao u formi poslednje dve sezone i zato ga je Ćavi precrtao.

Pitanje je koliko bi Barsa mogla da dobije novca od njih, ali svakako je osnovni cilj da se reši njihovih plata.

Mondo

Komentari