ETO, I TO SU ENGLEZI! GASE SLAVNI KLUB SA 145 GODINA TRADICIJE – Nije ispunio preuzete obavez, SUTRA U 17 SATI JE KRAJ!

    foto: fotoilustracija
    Podeli
  • ETO, I TO SU ENGLEZI! GASE SLAVNI KLUB SA 145 GODINA TRADICIJE – Nije ispunio preuzete obavez, SUTRA U 17 SATI JE KRAJ!

Fudbalski klub Bolton nalazi se na korak od likvidacije, pošto je poslednji u nizu pokušaja da se nađu novi vlasnici propao.

Vonderersi imaju rok do utorka u 17 sati po lokalnom vremenu ili da kompletiraju prodaju ili da pruže valjan razlog za odlaganje ili će biti izbačeni iz Engleske fudbalske lige. To znači da će ispasti iz profesionalnih liga, pošto su pod okriljem EFL rangovi engleskog fudbala od drugog do četvrtog.

Administratori su u ponedeljak objavili da klub koji postoji već 145 godina nije u poziciji da nastavi sa poslovanjem i da bi proces njegovog zatvaranja mogao da bude započet u sredu, prenosi Sportklub.rs.

To bi moglo da dovede do njegove likvidacije, a 150 ljudi će ostati bez posla.

Paul Apleton, administrator Boltona, rekao je da je dogovor sa potencijalnim novim vlasnikom propao u subotu, a uprkos naporima da se nađe rešenje, do njega se još nije došlo.

„Ukoliko ne dođe do promene mišljenja svih strana koje su umešane, proces zatvaranja kluba i likvidacije Boltona će početi ove nedelje“, rekao je Apleton.

SK/Teleks.info

Komentari