FONSEKA ODUSTAO, NOVI TRENER TOTENHEMA JE GATUZO?! Šok u Londonu, ugovor već bio odštampan, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FONSEKA ODUSTAO, NOVI TRENER TOTENHEMA JE GATUZO?! Šok u Londonu, ugovor već bio odštampan, ali...

Neverovatan obrt u pregovorima Totenhema i Paula Fonseke, koji sasvim sigurno neće postati novi trener londonskog kluba. Iako je sve već bilo pripremljeno, a ugovor odštampan i spreman za potpis, dogovor je propao zbog velikog poreza, a u prvi plan iskočio drugi kandidat.

Kako prenosi dobro obavešteni Fabricio Romano, pregovori su propali, a kontroverzni superagent Žorž Mendeš pokušava da u engleski tim odvede sveže otpuštenog Đenara Gatuza.

Trener koji je tek nešto više od tri nedelje bio pod ugovorom sa Fiorentinom, a jutros i zvanično okončao tu saradnju, sada je prvi kandidat da preuzme Totenhem i krene u reorganizaciju tima iz Londona.

Klubu će biti potrebna čvrsta ruka, pošto ''Pevce'' čekaju velike promene. Ili će morati da jačaju tim kako bi Hari Kejn konačno bio srećan snagom ekipe ili će on otići, pa će morati da naprave duboke rezove u klubu.

Koja god od dve solucije da se desi, novi trener engleskog tima će imati veoma težak zadatak i malo vremena da posloži sve kockice u timu i klubu.

Ukoliko posao bude poveren Đenaru Gatuzu, nekadašnjem defanzivnom veznom igraču Milana i italijanske reprezentacije, to će mu biti tek treći trenerski posao van Italije. Karijeru je počeo u Sionu, radio je i u OFI Kritu, a u svojoj zemlji je vodio Palermo, Pizu, Milan i Napoli, sa kojim je razočarao u poslednjem kolu sezone.

Mondo

Komentari