(FOTO) BOMBA NA OSTRVU! MATIĆ U MILANU, PRIKLJUČIĆE MU SE I MILENKOVIĆ! Rosoneri traže od Mijatovića da im sredi transfer!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) BOMBA NA OSTRVU! MATIĆ U MILANU, PRIKLJUČIĆE MU SE I MILENKOVIĆ! Rosoneri traže od Mijatovića da im sredi transfer!

Nemanja Matić, reprezentativac Srbije i vezista Mančester junajteda, nalazi se na meti Milana, kao i još jedan član Orlova, Nikola Milenković.

Čelnici Rosonera su već obavili razgovor sa Predragom Mijatovićem, bliskim prijateljem Matićevog agenta Vladom Lemićem i raspitali se o mogućnosti selidbe Srbina na "San Siro".

Olakšavajuća okolnost za Rosonere je činjenica da je Matić ušao u poslednju godinu ugovora i da Junajted ovog leta mora da ga proda ukoliko želi zaradu. Procenjuje se da je cena bivšeg zadnjeg veznog Benfike i Čelsija oko 20 miliona evra.

Pored srpskog reprezentativca, Milan je ozbiljno zagrizao i za štopera Liverpula, Dejana Lovrena, pa se očekuje da ekipa koju će naredne sezone predvoditi Đanpaolo izgledati potpuno drugačije u odnosu na prethodne.

Mediji

Komentari