(FOTO/VIDEO) JUVENTUS HTEO DA GA SE REŠI ZBOG LUKAKUA, EVERTOM EKSPRESNO REAGOVAO i potpisao najtalentovanijeg napadača u Evropi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO/VIDEO) JUVENTUS HTEO DA GA SE REŠI ZBOG LUKAKUA, EVERTOM EKSPRESNO REAGOVAO i potpisao najtalentovanijeg napadača u Evropi!

Mose Ken (19) potpisao je za Everton u koji je stigao iz Juventusa za još nepoznat iznos, ali spekuliše se da se radi o odšteti od 40 miliona evra. Ugovor je na pet godina, ali detalji o tome koliko je lično dobio fudbaler nisu poznati.

Mladi Italijan je peto pojačanje Evertona ovoga leta, u klub su ve stigli Andre Gomes, Fabian Delp, Žan Filip Gbamin i Džonas Lesl.

Ken je tokom predstavljanja poručio da je transfer u Everton odlična stvar za njega, ako i da želi pobednički mentalitet koji mu je usađen u Juventusu da prenese u novi klub.

"Ponosan sam što ću nositi dres Evertona, daću sve od sebe da pokažem koliko mogu. Potpisao sam za Everton, jer klub, kao i ja, gleda u budućnost. Svestan sam visokih ambicija i želim pomoći u njihovom ostvarivanju", rekao je Ken za Everton TV.

Teleks.info

Komentari