HAOS U DINAMU, NAVIJAČI SE DIGLI PROTIV MAMIĆA NE ŽELE GA ZA TRENERA! Alfa i omega kluba Zdravko Mamić iz BiH "vuče konce"!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HAOS U DINAMU, NAVIJAČI SE DIGLI PROTIV MAMIĆA NE ŽELE GA ZA TRENERA! Alfa i omega kluba Zdravko Mamić iz BiH "vuče konce"!

Zagrebački Dinamo blizu je da reši pitanje trenera za novu sezonu. Alfa i omega kluba Zdravko Mamić, iz izgnanstva u Bosni i Hercegovini, povlači poteze i odlučiće se za brata - Zorana Mamića.

Zoran Mamić bi trebalo da skine prefiks "vršilac dužnosti" i drugi put u karijeri potpiše višegodišnji ugovor sa "modrima", odnosno povede ih u borbu za Ligu šampiona.

Nakon što su prethodno Matijaž Kek, Robert Prosinečki i Vahid Halilhodžić bili nedostupni, Mamić je prinuđen da zadrži brata na užarenoj klupi Dinama.

Kako prenosi Večernji list, takvom odlukom izazvao je problem jer "pola" svlačionice ne želi Zorana Mamića za trenera, pored od ranije i navijača.

I to čak oni sa dužim stažom u fudbalu...

Mamić je prethodno kritikovao igre svojih igrača rečima da je "Ovaj Dinamo najgori u proteklih 15 godina".

Neprijatna situacija u redovima šampiona Hrvatske...

Nije mirna situacija ni u odnosu sa drugim klubovima, jer je Zdravko Mamić pre nekoliko dana osuo paljbu po rivalu Zagrepčana, splitskom Hajduku .

B92.net

Komentari