HRVAT IŠAMARAO ITALIJANE ZBOG VLAHOVIĆA! NI IME MU NE ZNATE! Najbolji je napadač na svetu, izmislio bih povredu kada bi...

    foto: FSS
    Podeli
  • HRVAT IŠAMARAO ITALIJANE ZBOG VLAHOVIĆA! NI IME MU NE ZNATE! Najbolji je napadač na svetu, izmislio bih povredu kada bi...

Podelili su Verona i Fiorentina bodove u sredu veče (1:1), u poslednjem kolu Serije A pre zimske pauze, ali ono što je sve najviše interesovalo bio je Dušan Vlahović i hoće li uspeti da sruši rekord Kristijana Ronalda po broju golova u jednoj kalendarskoj godini.

Srbinu to nije pošlo za rukom, pa će sa 33 gola deliti taj rekord sa velikim Portugalcem.

Ipak, neka vrsta satisfakcije za Vlahovića mogu da budu reči trenera Verone Igora Tudora, kog su italijanski mediji upitali da prokomentariše ovogodišnje partije Srbina.

- Vi u Italiji pogrešno izgovarate njegovo ime. Kažete Vlahović sa udahnutim "h". On je jedan od najboljih igrača na svetu, ima sve. Sve je između dva uveta, a glad je ono što čini razliku. Da moram da ga čuvam, rekao bih da me boli butina - našalio se Tudor, koji je raspalio rafal kada je trebalo da se iznesu pohvale o Srbinu.

Novosti

Komentari