IBRA KRADE VLAHOVIĆA, HOĆE GA U MILANU! Real bi da uzme Dušana i da u Violu pošalje Jovića! U PRIČI SU I BAJERN, SITI, TOTEMHEM, JUVE...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • IBRA KRADE VLAHOVIĆA, HOĆE GA U MILANU! Real bi da uzme Dušana i da u Violu pošalje Jovića! U PRIČI SU I BAJERN, SITI, TOTEMHEM, JUVE...

Bliži se januarski prelazni rok, a sve veći broj klubova sotji u redu za potpis Srbina. "Već viđeni transfer" u London mogao bi da pokvari Zlatan Ibrahimović.

Inter, Juventus, Bajern Minhen, Arsenal, a sada i Milan. Kako prenosi italijanski "La Nazione", Zlatan je taj koji pokušava da ubedi klub da se uključi u trku za bivšeg igrača Partizana.

Veliku konkurenciju mogao bi da napravi i Real iz Madrida, kraljevski klub se nije usrećio sa Lukom Jovićem, navodno je zainteresovan da okuša sreću sa Dušanom Vlahovićem.

"Madriđani" su navodno zainteresovani da u zamenu za Vlahovića u Firencu pošalju Borhu Majorala, Luku Jovića i Alvara Odriozolu, te da takođe i doplate određenu cifru! Poprilično visoka ponuda za "violu", deluje da veću neće ni dobiti.

Sa druge strane, i pored početnih navoda da će spustiti cenu za srpskog napadača, iz redova Fiorentine i dalje se drže cifre od 80 miliona evropskih novčanica, i pored toga što je Vlahović odbio da potpiše novi ugovor.

Ostaje nam da vidimo da li će neko od evropskih velikana ponuditi tu cifru na adresu Fiorentine.

Novosti

Komentari