INTER BAŠ ZAPEO ZA MAKSIMOVIĆA, ALI POSAO MU KVARE LACIO, ROMA, EVERTON, VEST HEM... Nikola može da bira, a na leto je slobodan igrač!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • INTER BAŠ ZAPEO ZA MAKSIMOVIĆA, ALI POSAO MU KVARE LACIO, ROMA, EVERTON, VEST HEM... Nikola može da bira, a na leto je slobodan igrač!

Možda ga Dragan Stojković Piksi nije uvrstio na njegov prvi spisak reprezentacije Srbije, ali to ne znači da on nije "tražena roba".

I to baš tražena, pošto se za Nikolu Maksimovića interesuje sijaset klubova u Italiji, ali i van nje!

Srpski internacionalac ovog leta postaje slobodan igrač, pošto mu 30. juna ističe ugovor sa Napolijem i sada je veliki broj klubova zainteresovan da ga u doba krize izazvane pandemijom dovedu kao jedno od jeftinijih rešenja za njihove odbrane.

A Maksimović će, kako prenosi Gazeta delo sport, moći da bira u koji klub želi da ide!

Trenutno je za njega najzainteresovaniji Inter, veliki favorit da ove sezone napokon osvoji titulu prvaka Italije, ali imaće konkurenciju.

"Kontakti Nikole Maksimovića i Intera su još dalje odmakli. Ugovor mu ističe i sada defanzivac gleda ponude. Inter se sprema da renovira odbranu, a njegova kandidatura je dugo pred očima Marote i Auzilija. U isto vreme, Lacio se pojavio, a ne treba zaboraviti ni strane opcije. Ali, Maksimović preferira da ostane u Seriji A", ističe "Gazeta delo sport".

Maksimoviću je već 29 godina i ima veliko iskustvo igranja na Apeninima, a pored Intera i Lacija, postoji još timova koji se dovode u vezu s njegovim imenom. To su navodno Roma, kao i Vest Hem i Everton iz Premijer lige.

Koliko su svi ovi navodi realni i koliko klubova će se zapravo potruditi da dovede Maksimovića, ostaje da se vidi.

Inter navodno ne želi da mu ponudi više od 2.000.000 evra po sezoni, Srbin će želeti godišnju platu od 3.000.000 evra, a u prilog mu ide činjenica da nijedan klub neće morati da za njega plati obeštećenje...

Mondo

Komentari