JUVE I BARSA SE SPREMAJU ZA RAT! VELIKANI ZAGRIZLI ZA OBAMEJANGA! Arsenal pravi kardinalnu grešku, ne bi im bilo prvi put!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVE I BARSA SE SPREMAJU ZA RAT! VELIKANI ZAGRIZLI ZA OBAMEJANGA! Arsenal pravi kardinalnu grešku, ne bi im bilo prvi put!

Fudbalski klubovi Juventus i Barselona prate situaciju oko napadača Arsenala Pjera-Emerika Obamejanga, za koga se spekuliše da želi da napusti londonsku ekipu.

Obamejangu je u utorak oduzeta kapitenska traka zbog novog kršenja discipline, a mediji spekulišu da bi 32-godišnji fudbaler iz Gabona mogao u januarskom prelaznom roku da napusti klub.

Španski list Sport preneo je da Barselona i Juventus pažljivo prate situaciju i da razmatraju mogućnost da pošalju ponude za fudbalera u januaru.

Obamejang ima ugovor sa Arsenalom do 2023. godine, ali uprava kluba mogla bi da ga pusti da ode kako bi izbegla situaciju kakva je bila sa Mesutom Ozilom, koji je nekoliko meseci bio odstranjen iz ekipe pre nego što je napustio klub u januaru.

Obamejang je ove sezone u 14 utakmica u Premijer ligi postigao četiri gola, a navijači su ga kritikovali jer je izgledao nezainteresovano na terenu.

Mediji/Kurir

Komentari