KEJN ODJAVIO SITI, OSTAJE U TOTENHEMU! Građani sada svim silama kreću na Ronalda...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KEJN ODJAVIO SITI, OSTAJE U TOTENHEMU! Građani sada svim silama kreću na Ronalda...

Kapiten Totenhema Hari Kejn neće napustiti London ovog leta, pošto je klub odbio ponudu Sitija od 175 miliona evra. Kapiten Sparsa objavio je na društvenim mrežama da ostaje u Totenhemu i da je 100 odsto posvećen da pomogne klubu da beleži uspehe. "Građani" će sada pokušati da dovedu Kristijana Ronalda, koji ne bi imao ništa protiv da se vrati u Premijer ligu.

Hari Kejn ostaje ove sezone u Totenhemu, pošto je klub odbio poslednju ponudu Sitija za svog kapitena, a to je potvrdio i sam igrač na društvenim mrežama.

"Ostajem u Totenhemu ovog leta i biću 100 odsto fokusiran da sa klubom beležim uspehe", napisao je Kejn na svom Tviter nalogu.

"Građani" su navodno ponudili 175 miliona evra (150 miliona funti) za kapitena Totenhema, ali je Dejvid Levi to odbio, a Kejn neće ulaziti u sukob sa svojim klubom, iako je željan promene sredine.

Najbolji strelac Sparsa nije igrao u prvom meču u sezoni, ali je protiv Vulvsa ušao sa klupe, što je bio nagoveštaj da će ostati u klubu u kom je izrastao u jednog od najboljih napadača današnjice.

Nedolazak Kejna mogao bi da pokrene domino efekat, pošto bi Siti sada mogao da se okrene dovođenju Kristijana Ronalda iz Juventusa.

Portugalac ne bi imao ništa protiv da se vrati u Premijer ligu, gde je u gradskom rivalu Junajtedu stekao slavno ime i postao jedan od najboljih fudbalera sveta.

Obeštećenje za Ronalda ne bi trebalo da bude veće od 30 miliona evra, a Juventus bi tako rasteretio finansije, pošto Portugalac u "Staroj dami" zarađuje 32 miliona evra po sezoni.

Prema pisanjima ostrvskih medija, Ronaldov Menadžer Žorž Mendeš već neko vreme pregovara sa čelnicima Sitija, ali za sada nije došlo do konkretnih dogovora, pre svega što je Portugalac bio "rezervni plan" ukoliko na "Etihad" ne dođe Kejn.

Ronaldo nije počeo prvi meč protiv Udinezea, u igru je ušao sa klupe, a poslednji trening Juventusa napustio je zbog povrede ramena.

Za Portugalca je zainteresovan i PSŽ, koji bi, u slučaju odlaska Kilijana Mbapea u Real, mogao da stvori ubojit napadački trio Mesi-Ronaldo-Nejmar.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još sedam dana, a po svemu sudeći najbolji i najbogatiji klubovi još nisu rekli poslednju reč na fudbalskoj pijaci ovog leta.

RTS

Komentari