KLOP I PEP ZARATILI ZBOG TRAOREA! Vulerhempton za svog igrača traži vrtoglavih 80 miliona evra! U PRIČU SE UKLJUČILA I BARSA!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KLOP I PEP ZARATILI ZBOG TRAOREA! Vulerhempton za svog igrača traži vrtoglavih 80 miliona evra! U PRIČU SE UKLJUČILA I BARSA!

Liverpul i Mančister Siti zaratili su zbog Adame Traorea fudbalera Vulerhemptona, piše engleski Daily Star.

Dva najjača engleska kluba iz prve ruke su se uverila u mogućnosti neverovatnog Španca, kojeg želi i Barselona pogotovo zato što je 23-godišnjak ponikao u njezinoj akademiji. No Englezi pišu da Vulvsi ne želi ni razgovarati o iznosima manjim od 80 miliona evra.

Adama Traore eksplodirao je ove sezone i jedan je od najboljih igrača Nuna Espirita Santa koja trenutno drži sedmo mesto u Primeri.

Traore je u 31 nastupu ove sezone zabio pet golova uz sedam asistencija i privukao pažnju velikih klubova.

Siti je navodno prvi stupio u kontakt s Vulerhemptonom, ali je usledilo veliko iznenađenje kada su čuli cenu. Ipak, Pep Gvardiola ima jako visoko mišljenje o svom sunarodniku i želi ga u ekipii. Baš protiv Sitija Traore odigrao najbolju utakmicu i bio je ključni čovek u senzacionalnom preokretu od 0:2 do 3:2.

Ukoliko dođe do velikog transfera, to će se dogoditi najranije na leto jer ni Liverpul ni Siti ove zime nemaju prevelikih planova, a svi glavni transferi najčešće se rešavaju na jeto.

Index/Teleks.info

Komentari