KRAJ, MESI I DEFINITIVNO IDE IZ BARSE! PSŽ JE SAMO ZBOG TOGA DOVEO POKETINA! Na kraju ove sezone Katalonci više neće moći da zadrže legend!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ, MESI I DEFINITIVNO IDE IZ BARSE! PSŽ JE SAMO ZBOG TOGA DOVEO POKETINA! Na kraju ove sezone Katalonci više neće moći da zadrže legend!


Lionel Mesi gotovo izvesno odlazi iz Barselone na kraju sezone.

Hteo je i pre ove, ali mu propisi (ugovor bio validan, iako je tvrdio drugačije) nisu dozvolili, što neće biti slučaj u junu kada mu istekne saradnja sa Kataloncima.

Alarm je već upaljen u Parizu, promena trenera Tomasa Tuhela i najavljeni dolazak Maurisija Poketina znači i da će Pari Sen Žermen napasti transfer Mesija.

List Parizijen piše da je to istorijska šansa za "svece" i bogate šeike iz Katara, pre svega zbog veze Poketina i Nejmara sa Mesijem.

Brazilac snažno agituje da zaigra opet sa Mesijem u istom timu, iste želje je imao i najbolji fudbaler sveta, pre nego što je prelomio da ode sa Nou Kampa, a sada bi mogla da mu se ispuni na drugom mestu.

Oružje više za PSŽ je Poketino, Mesijev žemljak i komšija u Barseloni, a vezuje ih i to što su obojica prve korake u fudbalu napravili u Njuels Old Bojsu

Mesi će u Parizu moći da računa na visoku platu, posebno jer bi došao sa "čistim" papirima..


Komentari