NIJE NI ZAIGRAO ZA PSŽ, MESI VEĆ PRAVI DIL SA INTEROM! Procurela cifra od sedam miliona, pa otkriveno šta smera Leo!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NIJE NI ZAIGRAO ZA PSŽ, MESI VEĆ PRAVI DIL SA INTEROM! Procurela cifra od sedam miliona, pa otkriveno šta smera Leo!

Tek je prošlo nekoliko sedmica otkako je Lionel Mesi uzdrmao fudbalski svet, nakon što je bio nateran da napusti Barselonu i pronađe novi klub.

Legendarni Argentinac je sada postao glavna zvezda Pari Sen Žermena, a uprkos tome, već su načinjeni prvi koraci da Leo Mesi jednog dana zaigra u klubu Dejvida Bekama!

Engleski mediji bruje - Dejvid Bekam je navodno već održao razgovore sa Mesijem oko mogućnosti da najbolji fudbaler sveta završi karijeru u Inter Majamiju i MLS ligi.

Navodno, razgovori su održani nedavno kada je Lionel Mesi rešio da sa porodicom pazari stan u Majamiju u vrednosti od 7.000.000 američkih dolara, navodi "Miror".

Bekam je željan da u njegovo MLS čedo dovede najveću moguću zvezdu i tako učvrsti Inter Majami kao jedan od najjačih brendova te lige, a i Mesi je svojevremeno govorio o želji da se oproba u MLS-u.

Takođe, Horhe Mas, jedan od suvlasnika Inter Majamija, istakao je da veruje da će Argentinac obući dres tog kluba nakon dvogodišnjeg ugovora u Parizu.

"Optimističan sam da će Mesi igrati u dresu Inter Majamija, jer mislim da će to kompletirati njegov legat kao najboljeg fudbalera naše generacije i da će se to poklopiti sa ambicijama vlasnika Inter Majamija da stvore tim svetske klase", rekao je Mas za "Majami Herald".

Koliko će to biti izvodljivo, ostaje nam da vidimo...

Mondo

Komentari