OBEMAJANG ZA KUTINJIA, ARSENAL NUDI BARSI TRAMPU! Hoće li Katalonci prihvatiti, na Brazilca ne računaju, ali i Pjer je...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • OBEMAJANG ZA KUTINJIA, ARSENAL NUDI BARSI TRAMPU! Hoće li Katalonci prihvatiti, na Brazilca ne računaju, ali i Pjer je...

Engleski "Dejli ekspres" piše da je Arsenal ponudio razmenu "Blaugrani" - Obamejang za Koutinja.

Pjer-Emerik Obamejang je donedavno bio glavni igrač i kapiten Arsenala, ali je zapao u lošu golgetersku formu pa i promašivao nemoguće ove sezone.

Povrh svega, vratili su se njegovi porblemi sa nedisciplinom, pošto je dobio dozvolu kluba da ode u Francusku i poseti bolesnu majku, nije se vratio na vreme da prisustvuje treningu kako je bilo dogovoreno već je ušao u kovid-protokol i dodatno zakomplikovao situaciju.

Pošto mu ovo nije bio prvi ovakav prestup, menadžer "Tobdžija" Mikel Arteta mu je oduzeo kapitensku traku, ali i odstranio Gabonca iz ekipe.

Tako Aleksandr Lakazet, iako je bio viđen da ode sa Emirejtsa, sada predvodi napad Arsenala sa kapitenskom trakom, a Oba je na izlaznim vratima.

Leta 2020. "Ganersi" su navodno bili blizu da dovedu Koutinja na pozajmicu, a sada se Brazilcu pruža nova prilika da se vrati u Premijer ligu.

Bivši fudbaler Liverpula je pružao dobre partije na pozajmici u Bajernu, ali na Kamp Nouu nikako nije uspeo da se nametne, mada je utisak da nije ni dobijao pravu priliku.

Espreso

Komentari