OLE JE SMENJEN - VALJDA! JUNAJTED PREUZIMA, RODŽERS, ZIDAN ILI BLAN! Čeka se da Glejzerovi prelome!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OLE JE SMENJEN - VALJDA! JUNAJTED PREUZIMA, RODŽERS, ZIDAN ILI BLAN! Čeka se da Glejzerovi prelome!

Fudbaleri Mančester junajteda pretrpeli su novu blamažu na gostovanju Votfordu i izgubili sa 1:4, a upravno bord Crvenih đavola konačno je odlučio da smeni menadžera Olea Gunara Solskjera.

Norvežanin je očajnim rezultatima i igrama svojih izabranika, od starta sezone stao "na žulj" navijačima koji su odavno hteli da mu vide leđa.

Agonija Junajteda produbljena je u Votfordu, gde su u kratkom vremenskom intervalu primili dva gola i na kraju pretrpeli ubedljiv poraz.

Bio je to razlog da Upravni odbor giganta sa Old Traforda sazove hitan sastanak i posle višečasovnog većanja odluči da će Norvežanin biti razrešen funkcije.

Ovu informaciju preneli su svi birtanski mediji, a biće ozvaničena čim se sa Norvežaninom sklopi sporazum o raskidu ugovora.

Kao glavni kandidati za Solskjerovog naslednika spominju se aktuelni menadžer Lestera Brendan Rodžers i bivši trener Reala Zinedin Zidan, dok se u nekim krugovima tajno pominje i ime nekada sjajnog prvotimca ovog tima Francuza Lorana Blana.

Da bi se ozvaničio odlazak Solskjera neophodna je zvanična potvrda Džoela Glejzera, jednog od članova pomenutog odbora, kao i porodice u čijem je vlasništvu Mančester junajted.

Ekipu će posle smene Norvežanina privremeno voditi još jedan legendarni as Crvenih đavola Daren Flečer, koji je radio u omladinskoj školi kluba sa Old Traforda.

Novosti.rs

Komentari