ON JE ZA KLOPA BROJ JEDAN, NIJE NA PRODAJU! Liverpul bez njega ne bi ličio na sebe, NITI BI UZEO LIGU ŠAMPIONA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ON JE ZA KLOPA BROJ JEDAN, NIJE NA PRODAJU! Liverpul bez njega ne bi ličio na sebe, NITI BI UZEO LIGU ŠAMPIONA!

Mnogo igrača u Liverpulu je zaslužno za sedmi naslov evropskog prvaka. Međutim, kao i u svakoj ekipi postoje neki igrači koje trener jednostavno obožava i bez kojih ne može.

Možda ćete se iznenaditi, a možda i nećete, ali u redovima Redsa to je Roberto Firmino. Zabio je Brazilac 16 golova i upisao osam asistencija prošle sezone, mučio se s povredom, ali je prema priznanju njegova sunarodnika Fabinja najvažniji igrač u sistemu Jirgena Klopa.

"U Liverpulu je Firmino savršen igrač za poziciju koju igra jer je jako pametan igrač. Igrač koji puno pomaže ekipi. I sam Klop ističe kako je Firmino nezamenjiv. A ja ću još dodati da mi je oduvek bio drag, ali kada ste s njim svaki dan shvatite da je drugačiji. Stvarno sjajan momak i fantastičan igrač", rekao je Fabinjo.

Inače, Firmino je stigao u Liverpul pre četiri sezone za 32,3 miliona evra iz Hofenhajma, a do sada je u 191 utakmici zabio 66 golova i upisao 47 asistencija. Međutim, očigledno je puno važniji od same statistike za Klopa, Liverpul i sve navijače kluba.

Sport.ba

Komentari