PEP, AKO SADA NE UZMEŠ LŠ, OSTAVI SE FUDBALA! SITI ZA DVA IGRAČA DAJE ČETVRT MILIJARDE EVRA! Griliš je tu, čeka se Kejn!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PEP, AKO SADA NE UZMEŠ LŠ, OSTAVI SE FUDBALA! SITI ZA DVA IGRAČA DAJE ČETVRT MILIJARDE EVRA! Griliš je tu, čeka se Kejn!

Mančester siti se bahati tokom prelaznog roka - posle transfera od 117.000.000 evra, sada bi mogli da još jednom obore britanski rekord. Meta je Hari Kejn!

Mančester siti je prošle sedmice napravio najveći transfer u istoriji engleskog fudbala, ali sada hoće da ponovo sruše taj rekord.

Nakon dolaska Džeka Griliša na "Etihad" za 117.000.000 evra, ekipa koju predvodi Pep Gvardiola mogla bi da bude pojačana Harijem Kejnom - i to za 150.000.000 evra!

Kako javlja uvek dobro upućeni Fabricio Romano, Mančester siti i dalje nije odustao od kupovine Harija Kejna ovog leta.

Napadač i kapiten Totenhema je bio želja Sitija, ali nije bilo značajnijih pomaka. Kejn je u jednom trenutku odbijao da trenira kako bi napustio klub, ali je i on od takve taktike odustao. Posle nekoliko dana zatišja, sada se sprema nova bura.

Kako piše Romano, šampioni Engleske spremaju ponudu vrednu 150.000.000 evra u istom prelaznom roku nakon što su već platili 117 miliona za Griliša kada su ga dovodili iz Aston Vile.

Ostaje samo da se vidi hoće li se promeniti stav Totenhema da nikako ne pušta Kejna ili će gazda Danijel Levi ipak proceniti da je prioritet "masno" zaraditi na prodaji svoje najveće zvezde.

Totenhem još nije primio nijednu ponudu za Kejna i žele da ga zadrže, ali Mančester siti je spreman! Ukoliko bi do ovog transfera došlo, Siti bi za jedno leto potrošio 267.000.000, odnosno više od četvrtine milijarde evra, na dovođenje dvojice fudbalera.

Za njih finansijska kriza ne postoji...

Mondo

Komentari