POGBA NEĆE U REAL, POJAČAĆE JUVENTUS! Da li ovo znači da je stara dama odustala od Sergeja?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POGBA NEĆE U REAL, POJAČAĆE JUVENTUS! Da li ovo znači da je stara dama odustala od Sergeja?!

Francuski fudbalski reprezentativac Pol Pogba nastaviće najverovatnije karijeru u Juventusu, preneo je poznati italijanski sportski novinar Fabricio Romano.

Pogba ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna ove godine, a čelnici engleskog kluba su odlučili da ne produže saradnju sa francuskim fudbalerom.

Romano tvrdi da Pogba uveliko pregovara sa Juventusom, pošto je Real odustao od igrača Junajteda jer želi da angažuje Aurelijena Čouamenija iz Monaka.

"Dogovoren je novi termin sastanka Juventusa i fudbalera. Pregovori se nastavljaju u vezi detalja ugovora. Igraču će biti ponuđen dugogodišnji ugovor s platom od osam miliona evra po sezoni uz dodatne bonuse. Real se fokusirao na Čouamenija", naveo je Romano na društvenim mrežama.

Italijanski mediji podsećaju da će Juventus po drugi da dobije Pogbu besplatno od Junajteda.

Francuski reprezentativac je 2012. stigao u Juventus iz Mančestera kao slobodan igrač.

Četiri godine kasnije čelnici engleskog kluba platili su 105 miliona evra Juventusu za Pogbu, a francuski fudbaler se sada ponovo vraća u Torino kao slobodan igrač.

Podsetimo, stara dama zaunteresovana je i za srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića. Da li ovo znači da je Juve odustao od Sergeja?!

Mediji/Teleks.info

Komentari