PSŽ U PETAK POSTAJE ŠAMPION EVROPE, UEFA PUKAO FILM IZBACIJE REAL, ČELSI I SITI! Žestok rat u evropskom fudbalu, ko li će pobediti?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PSŽ U PETAK POSTAJE ŠAMPION EVROPE, UEFA PUKAO FILM IZBACIJE REAL, ČELSI I SITI! Žestok rat u evropskom fudbalu, ko li će pobediti?!

Posle formiranja Super lige i najave sankcija od strane UEFA prema vinovnicima ovog svojevrsnog puča, otvara se pitanje šta će bit isa nastavkom sezone u Ligi šampiona, pošto su tri od četiri polufinalista članovi ove vesele družine.

Jasper Meler, predsednik FS Danske i član Izvršnog odbora Evropske fudbalske unije, smatra da Čelsi, Real Madrid i Mančester siti treba da budu izbačeni iz LŠ.

- Ovi klubovi moraju da budu izbačeni i očekujem da će se to desiti u petak - najavio je Meler, a preneo Rojters.

U slučaju da se Melerova najava ostvari, ostao bi Pari sen Žermen kao jedini polufinalista koji ne bi bio sankcionisan, što logično znači da bi "sveci" automatski postali novi šampioni Evrope!

Sve ovo zvuči pomalo nestvarno, ali predsednik UEFA Čeferin je najavio da će krovna organizacija evropskog fudbala preduzeti sve raspoložive mere, a ovo jeste jedna od njih...

Mediji

Komentari