RAJKOVIĆ ĆE BITI NAJTRAŽENIJI FUDBALER PRELAZNOG ROKA! Srbinu je najbolji golman Francuske, vreme je za veliki klub!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAJKOVIĆ ĆE BITI NAJTRAŽENIJI FUDBALER PRELAZNOG ROKA! Srbinu je najbolji golman Francuske, vreme je za veliki klub!


Sve je duži red zainteresovanih klubova za srpskog golmana . Kada je prošle sezone postalo jasno da je Predrag Rajković prerastao Makabi i izraelski fudbal, na proleće je krenula licitacija za srpskog golmana. U maju se i Sevilja pominjala kao zainteresovana, ali je Rajković na iznenađenje mnogih završio u Remsu.

I napravio jedan od najboljih poteza u karijeri.

Rajković je imao fantastičnu debitantsku sezonu u Remsu i proglašen je najboljim golmanom francuskog šampionata u dosadašnjem delu sezone. Statistika kaže da je imao 79 odsto uspešnih odbrana i našao se u idealnom timu uglednog Lekipa za dosadašnji deo sezone. Rejting mu je toliko skočio da više niko ne veruje u njegov ostanak u Remsu iako ima ugovor do leta 2023. godine.

Još od januara brojni inostrani mediji spekulišu spiskom zainetersovanih klubova za srpskog golmana. Pominjali su se Ajaks, Porto, Nica, a španski mediji večeras opet pišu Seviljinoj želji da dovede Rajkovića.

Seviljin direktor Monći dugo prati Rajkovića i zato se prošlog leta bio zainteresovan. Ali, izgleda da nije bio dovoljno ubeđen u Rajkovićeve kvalitete, pa interesovanje nije prešlo u konkretne namere. Narednog leta bi to moglo da se desi. Rajković se dokazao u jakoj ligi i ne postoje prepreke da Sevilja pređe u akciju.

Pogotovo što će sada konkurencija biti žešća nego lane kada je Sevilja propustila šansu. Rems je za Rajkovića platio 5.000.000 evra, vezao ga dugoročnim ugovorom i može da diktira uslove. Neminovno je da će zaraditi makar duplo, ako ne i više..

Mozzartsport

Komentari